Online Coaching Center

Coaching

Deze video gaat over: Wat is coaching? Waarom zou je op coaching willen instappen? en Hoe werkt coaching?

  • Voor je aanmelding van 1 tot 5 life of online gesprekken (zonder kosten) Klik hier

Enkele voorbeelden van de OCC services en van coaching topics. Klik hier

  • Twijfel je of coaching iets voor jou is?
  • Ben je onzeker over wat jouw vraag is?

Vraag een life of online gesprek aan van 45 minuten voor opheldering met een van de OCC coaches: Klik hier

 

Wat is OCC coaching?

In het OCC worden life of online coachingsgesprekken gevoerd tussen jou en een coach. Dit gesprek gaat over een persoonlijk vraagstuk dat jou bezighoudt over iets dat je wilt veranderen of ontwikkelen. Jij bepaalt dus het onderwerp van het gesprek.  

Samen met je coach bespreek je hoe je de verandering of ontwikkeling die je graag zou willen zien kunt bereiken. Jullie bekijken wat jou hierin misschien tegenhoudt en welke mogelijkheden je hebt om verder te komen.  

Het is een leertraject om nieuwe manieren te vinden om richting te geven aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Samen met je coach verken je manieren om problemen op te lossen. Het einddoel is om strategieën te ontwikkelen waarmee jij gemakkelijker eigenhandig verandering en ontwikkeling kunt bewerkstelligen om jouw persoonlijke doelen te bereiken.  

Om dit te bereiken zul je samen met je coach: blinde vlekken identificeren, je zelfbewustzijn uitbreiden, je (zelf)vertrouwen en veerkracht vergroten en jouw vaardigheden om je ontwikkeling zelf te sturen versterken.  

De relatie tussen jou en de coach is:  

  • Onbevooroordeeld  
  • Gebaseerd op vertrouwen  
  • Met wederzijds respect en vertrouwelijkheid