Online Coaching Center

Groepscoaching


Zijn jullie een groep van tussen de 2 en 10 personen? Neem contact met ons op via e-mail om een groepscoachingssessie te boeken en zo gebruik te maken van de kracht van samenwerking, nieuwe perspectieven te verwerven, en jullie reis naar vooruitgang te versnellen.

Meer dan 10 mensen geïnteresseerd in coaching? Geen probleem! We hebben ook ervaren teamleden die getraind zijn om workshops te geven. Neem simpelweg contact met ons op via e-mail met de grootte van jullie groep, het gewenste onderwerp, de voorkeursdatum, en dan kunnen we aan de planning beginnen!

Groepscoaching is een effectieve en samenwerkingsgerichte benadering voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het brengt een groep individuen met vergelijkbare doelen of interesses samen om gezamenlijk te werken aan hun ambities.

Door middel van discussies, oefeningen en gedeeld leren stimuleert groepscoaching actieve deelname en bevordert het een gevoel van gemeenschap. Het biedt de mogelijkheid om te profiteren van de gezamenlijke wijsheid en diverse perspectieven van de groep, wat persoonlijke groei en het bereiken van doelen verbetert.

Als jij en je vrienden of collega’s allemaal tegen vergelijkbare moeilijkheden aanlopen en dezelfde uitdagingen tegenkomen, kunnen we helpen! Een van onze ervaren coaches zal de groepscoachingssessies leiden en een ondersteunende en interactieve omgeving bieden waarin deelnemers ervaringen kunnen delen, waardevolle inzichten kunnen opdoen en begeleiding kunnen ontvangen.

  •  Nature Quest
  •  Crash course coaching
  •  Happiness