Online Coaching Center

Meld je aan voor een gesprek

Om je in te schrijven voor een coachingsgesprek:  

 1.  Vul het aanmeldingsformulier in. Dit vind je aan het einde van deze pagina onder ‘‘Boek een sessie/gesprek’’  
 2. Daarna neemt je coach contact met je op via het e-mailadres dat je opgeeft voor het plannen van een afspraak.  
 3. Lees de algemene voorwaarden  

Het is fijn als je deze pagina helemaal zou willen lezen voordat je je aanmeldt voor een gesprek.

 1. Ik vind het moeilijk om online te studeren. Soms is mijn motivatie zo laag dat ik geneigd ben om op te geven. Maar dat is niet wat ik echt wil.  
 2. Ik vind het fijn als iemand me vertelt wat ik moet doen. In mijn studie merk ik dat ik steeds meer dingen zelf moet uitzoeken en plannen. Dan weet ik vaak niet precies hoe ik een opdracht moet aanpakken en raak ik gestrest. Ik wil graag leren hier onafhankelijker en rustiger mee om te gaan.  
 3. Ik voel me de laatste tijd erg teleurgesteld in mezelf. Ik studeer veel, maar dit zie ik niet terug in mijn cijfers. Dit doet mijn zelfvertrouwen geen goed en dat zou ik graag willen veranderen.  
 4. Als ik met medestudenten moet samenwerken lukt het me niet goed om mijn ideeën goed op hen over te brengen. Ik raak meestal verwikkeld in een vermoeiende discussie over wiens idee het beste is. Ik zou graag willen onderzoeken hoe ik effectiever kan communiceren en minder concurrentie kan ervaren in samenwerkingen.  
 5. Ik pas me makkelijk aan anderen aan. Ik merk dat ik nerveus en gestrest word als ik zelf een beslissing moet maken. Wat als ik een verkeerde keuze maak? Van die gedachte word ik nog angstiger. Hoe kan ik me losmaken van dit patroon en onafhankelijker worden?  

De gesprekken met je coach hebben een vaste structuur:  

 • Jullie beginnen altijd met samen te onderzoeken wat het onderwerp dat jij wilt bespreken precies inhoudt en wat je wilt bereiken.  
 • Samen bepalen jullie hoeveel coachingsgesprekken er nodig zullen zijn. 
  • Dat kunnen één tot vijf gesprekken zijn  
  •  Na je laatste gesprek kun je besluiten of je nog een keer tot maximaal vijf gesprekken wilt voeren.
 • Samen met je coach formuleer je een overkoepelend doel voor de coachingsessies als geheel. Aan het begin van elk gesprek bepaal je wat de focus van het gesprek zal zijn binnen het overkoepelende doel.  
 • Samen met je coach verken je verschillende perspectieven en mogelijkheden om jouw doel te bereiken. 

Aan het eind van elk coachingsgesprek vul je een kort evaluatieformulier in voor je coach.      

Nu je weet hoe het OCC werkt, is dit de laatste stap: vul hier het aanvraagformulier in om jouw vraag en doel te onderzoeken   Klik hier.