Online Coaching Center

Voorbeelden van onderwerpen voor coachingsgesprekken: 

 

  1. Ik vind het echt moeilijk om online te studeren. Soms is mijn motivatie zo laag dat ik geneigd ben om op te geven. Maar dat is niet wat ik echt wil.  
  2. Ik vind het fijn als iemand me vertelt wat ik moet doen. In mijn studie merk ik dat ik steeds meer dingen zelf moet uitzoeken en plannen. Dan weet ik vaak niet precies hoe ik een opdracht moet aanpakken en raak ik gestrest. Ik wil graag leren hier onafhankelijker en rustiger mee om te gaan.  
  3. Ik voel me de laatste tijd erg teleurgesteld in mezelf. Ik studeer veel, maar dit zie ik niet terug in mijn cijfers. Dit doet mijn zelfvertrouwen geen goed en dat zou ik graag willen veranderen.  
  4. Als ik met medestudenten moet samenwerken lukt het me niet goed om mijn ideeën goed op hen over te brengen. Ik raak meestal verwikkeld in een vermoeiende discussie over wiens idee het beste is. Ik zou graag willen onderzoeken hoe ik effectiever kan communiceren en minder concurrentie kan ervaren in samenwerkingen.  
  5. Ik pas me makkelijk aan anderen aan. Ik merk dat ik nerveus en gestrest word als ik zelf een beslissing moet maken. Wat als ik een verkeerde keuze maak? Van die gedachte word ik nog angstiger. Hoe kan ik me losmaken van dit patroon en onafhankelijke worden?

 Boek nu